Γιάννης Πουλόπουλος για τον αδελφό του: «Θα έδινα τη ζωή μου για να έχω μια εικόνα του. Δεν θυμάμαι τη χροιά της φωνής του»

Γιάννης-Πουλόπουλος.png

Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στον αδελφό του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 30 χρόνια.

«Ο χρόνος που περνάει δεν ξέρω αν λειτουργεί επουλωτικά. Εμένα έχουν συμπληρωθεί 30 χρόνια που έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Ήθελα να τον έχω στον γάμο μου, μου έλειπε ή με ενοχλεί που δεν θυμάμαι τη χροιά της φωνής του», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος με αφορμή τη συνέντευξη της Δώρας Τσαμπάζη στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Επειδή ήταν τα προηγούμενα χρόνια και δεν υπάρχει κάπου ηχογραφημένη, δεν την έχω για να την ακούσω και να τη θυμηθώ. Με ενοχλεί που τον θυμάμαι σε μια ηλικία 27 χρονών και δεν τον είδα να μεγαλώνει. Σίγουρα δεν βιώνω το πένθος όπως το βίωνα τον πρώτο χρόνο. Συνηθίζεις να ζεις με την απώλεια. Είναι όμως στιγμές που θέλεις τον άλλο δίπλα σου, δεν τον έχεις και αυτό σε πονάει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Εγώ θα έδινα τη ζωή μου για να έχω μια εικόνα του, κάτι…», ανέφερε συγκινημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος.