Φοίβος Δεληβοριάς: «Η ψυχολόγος μου είπε να μην αλλάξω τους ψυχαναγκασμούς μου γιατί με σώζουν από την κατάθλιψη»

Φοίβος-Δεληβοριάς-250x250.png

Καλεσμένος στο διαδικτυακό κανάλι «Rainbow Mermaids», βρέθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ο μουσικός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ψυχολόγος του τον συμβούλεψε να μην προσπαθήσει να αλλάξει τους ψυχαναγκασμούς του καθώς τον βοηθούν να διαχειρίζεται την κατάθλιψη

«Έχω πολλούς ψυχαναγκασμούς. Αν συμπαθώ έναν σκηνοθέτη, πρέπει να κάτσω να δω με τη σειρά τις αναρτήσεις του. Έχω μεγάλο ψυχαναγκασμό με τις χρονολογίες», ανέφερε ο Φοίβος Δεληβοριάς και πρόσθεσε: «Αν ξεκινήσω να διαβάζω ένα βιβλίο και φτάσω στη σελίδα 100 και το πιάσω μετά από καιρό πάλι, δεν μπορώ να το συνεχίσω από εκεί που το άφησα. Πρέπει να το ξαναπάω από την αρχή».

«Όταν έκανα ψυχανάλυση, η ψυχολόγος μου έλεγε να μην τα αλλάξω όλα αυτά, γιατί μου έλεγε ότι με σώζουν από την κατάθλιψη. Η ανάγκη των ανθρώπων να ακολουθούν τους αριθμούς δεν είναι πάντα κακή, βάζεις τάξη στο χάος», αποκάλυψε ο Φοίβος Δεληβοριάς.