Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε, γιατί με έκανε μητέρα»

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε, γιατί με έκανε μητέρα»

Συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life, παραχώρησε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το ταξίδι της προς τη μητρότητα και την υιοθεσία της μικρής Εύας.

«Νομίζω πως δεν έχει καμία σημασία από πού προέρχεται αυτή η απόφαση. Ο λόγος που το είπα ήταν για να δώσω μία άλλη οπτική στην πράξη αυτή τόσο σε υποψήφιους θετούς γονείς, όσο και σε τρίτους ως προς την υιοθεσία. Στη δική μας περίπτωση γεννήθηκε πρώτα η επιθυμία για ένα παιδί και πολύ νωρίς συζητήσαμε ένα όνειρο που είχαμε με τον σύζυγό μου ταυτόσημο και για τους δυο μας. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο αλλά ήταν τόση η επιθυμία και η πίστη πως θα τα καταφέρουμε που όλα τα νικούσαν» εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Είχα πάντα τη σκέψη πως, αν ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί, το παιδί αυτό μπορεί να βρίσκεται κάπου στον κόσμο κι εγώ να κάνω το καλύτερο για αυτό», τονίζει η ηθοποιός.

Πόσο εύκολο ήταν πρακτικά;

Όπως προανέφερα, δεν ήταν εύκολη διαδικασία, ωστόσο πίστευα από την πρώτη στιγμή πως θα τα καταφέρουμε και αποδείχθηκε ότι δεν είναι ανέφικτο. Μόλις κρατάς το παιδί σου στην αγκαλιά σου, όλα τα δύσκολα μικραίνουν. Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί με έκανε μητέρα.