Έτερος Εγώ: Ένα βήμα πριν τη μεγάλη συμφωνία με το Netflix

Έτερος Εγώ: Ένα βήμα πριν τη μεγάλη συμφωνία με το Netflix

Η ελληνική σειρά μυστηρίου “προδιαγραφών Netflix” όπως πολλοί τη χαρακτηρίζουν, «Έτερος Εγώ» με την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια και με πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει στο Netflix.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της σειράς βρίσκονται σε πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να έχουν την ευκαιρία τηλεθεατές όλων των εθνικοτήτων και σε παγκόσμια κλίμακα, να παρακολουθήσουν τα επεισόδια της σειράς.

Μάλιστα, η πλατφόρμα ψυχαγωγίας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει και όπως φαίνεται η σειρά τις καλύπτει και με το παραπάνω.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν το επόμενο διάστημα με την εταιρία παραγωγής να είναι σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της δημοφιλούς πλατφόρμας και αν όλα πάνε καλά το «Έτερος Εγώ» βρεθεί στο Netflix.

Αν όλα πάνε καλά και το “Έτερος Εγώ” μπει στην πλατφόρμα, τότε θα μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε στο Netflix.