Ετεοκλής Παύλου για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»

Ετεοκλής Παύλου για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Status» με τον Κωνσταντίνο Καμέα, βρέθηκαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

Ο αθλητής και παρουσιαστή του Star, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο παρελθόν.

«Το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις αυτή τη ματαιότητα και λες «αυτό ήταν η ζωή, πέρασε». Ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις.

Αφού έχεις νιώσει όμως αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη ευλογία και τύχη να μπορείς να ξαναέρθεις στη ζωή και να την διεκδικείς από την αρχή. Είσαι σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ακόμα και έχοντας μια μεγάλη και σοβαρή αναπηρία όπως είναι το να χάσεις το πόδι σου» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Μέσα σε μια συμπλοκή σε μαγαζί, ανάμεσα σε δυο παρέες, ένας από αυτούς είχε ένα όπλο και το έβγαλε. Οι σφαίρες ήρθαν επάνω μου και από εκεί και πέρα ξεκίνησε όλο αυτό το τεράστιο ταξίδι που ξύπνησα μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για σχεδόν δυο χρόνια. Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό. Στην ουσία η σφαίρα μπήκε από την αριστερή πλευρά και βγήκε από την δεξιά οπότε όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία» αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παύλου.