Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν νιώθω πως είναι κάτι προσωπικό μου και δεν το έχει κάποιος άλλος»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν νιώθω πως είναι κάτι προσωπικό μου και δεν το έχει κάποιος άλλος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η αθλήτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο της, τόσο με την απώλεια της ανιψιάς της όσο και με το δικό της ατύχημα, καθώς και στον τρόπο με τις οποίες τις αντιμετώπισε.

«Νιώθω ότι όλοι στη ζωή θα βιώσουμε σίγουρα προκλήσεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα περάσει όλη του τη ζωή χωρίς να έχει περάσει προκλήσεις. Αυτό που καταλαβαίνω μέσα στα χρόνια είναι ότι δεν είναι η πρόκληση αυτή καθ’ αυτή που έχει σημασία, αλλά ο τρόπος που θα σταθούμε απέναντι σε αυτήν. Αυτό είναι που μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι, να πορευτούμε και να ζήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούμε ο καθένας», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου και πρόσθεσε:

«Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου, αλλά νομίζω πως δεν είναι προσωπικό μου γνώρισμα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας και απλά καμιά φορά έρχονται οι συγκυρίες και οι προκλήσεις που μας φέρνουν σε επαφή με αυτήν. Δεν νιώθω δηλαδή πως είναι κάτι προσωπικό μου και δεν το έχει κάποιος άλλος».

«Εύχομαι βέβαια να μην το ανακαλύψετε με τους τρόπους που το έχω ανακαλύψει εγώ αλλά να πιστέψουμε σε αυτό. Ότι όλοι μας φέρουμε μια δύναμη και ένα εσωτερικό πεδίο που είναι τεράστιο. Συνεχώς στη ζωή έβαζα στόχους και μου άρεσε να πετυχαίνω πράγματα αλλά είναι διαφορετικό να σου τύχει μια πρόκληση η οποία μπορεί να σε κάνει πραγματικά να βουλιάξεις για πολύ καιρό μέσα και να μην μπορείς να βγεις από εκεί. Έχω πιάσει τον εαυτό μου στο παρελθόν να είναι μέσα σε αυτή τη λούπα της πρόκλησης και όχι σε αυτήν που στρέφω την προσοχή μου» συμπλήρωσε η Έρρικα Πρεζεράκου.