Επέστρεψε ο Παύλος Σταματόπουλος στο “Χαμογέλα και πάλι” μετά τον θάνατο του πατέρα του: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι…»

Επέστρεψε ο Παύλος Σταματόπουλος στο "Χαμογέλα και πάλι" μετά τον θάνατο του πατέρα του: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι…»

Όπως έγινε γνωστό, δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για τον Παύλο Σταματόπουλο, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που απουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», επέστρεψε στο πλατό και ευχαρίστησε όσους τους στάθηκαν.

«Και εσείς μου λείψατε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, καταρχάς στον αδελφό μου, σε όλη μου την οικογένεια, σε εσάς, στον κόσμο που έστειλε μηνύματα. Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ένα ευχαριστώ μόνο μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους» είπε συγκινημένος ο Παύλος Σταματόπουλος ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου του απάντησε: «Σε αγαπάμε πάρα πολύ και ελπίζω να το αισθάνεσαι. Η ζωή συνεχίζεται πάντα παιδιά, αυτό είναι το νόημα να σηκώνεσαι ότι δυσκολίες συναντάς».