Μπορεί η Πορτογαλία να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Μουντιάλ και το βράδυ της Τρίτης 06 Δεκεμβρίου να νίκησε την Ελβετία και να προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ, ωστόσο άλλη ήταν η είδηση του ματς.
Συγκεκριμένα η απόφαση του προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος να αφήσει τον Cristiano Ronaldo στον πάγκο.
Ενώ αυτό έκανε έξαλλη την αδελφή του Πορτογάλου σταρ που με μια ανάρτηση της επιτέθηκε στον ομοσπονδιακό προπονητή, κατηγορώντας τον ότι ταπεινώνει τον Ronaldo.
«Ναι, ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, ναι, ο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα, δυστυχώς δεν βάζει γκολ τώρα, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο.
Μιλήσαμε για αυτά που ακούσαμε, όμως όλα αυτά που έκανε δεν είναι πλέον σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν. Τώρα ζητούν συγγνώμη και δεν τον χρειάζονται. Το σημειώνω και θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτό.
Σάντος, θα ζητήσεις συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά», έγραψε η Elma Aveiro.














