Ελεονώρα Μελέτη: «Ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου, το έσπρωξε όμως κάτω και…»

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου, το έσπρωξε όμως κάτω και...»

Mε αφορμή την συνέντευξη της Δανάης Λουκάκη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και όσα είπε για τον σχολικό εκφοβισμό, η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε παιδική χαρά, με πρωταγωνίστρια την κόρη της και κάποιο άλλο παιδί.

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε όμως κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει “μαμά, με έσπρωξε”, λέω “να πας να πάρεις το παιχνίδι σου”, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω “το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;” “Τι να κάνουμε;” μου λέει, παιδάκια είναι”.

Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί, έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.