Ελένη Πετρουλάκη: «Μας πήρε περίπου 8-9 χρόνια για να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδάκι, είναι…»

Ελένη-Πετρουλάκη-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά – δες» με την Τζένη Θεωνά, βρέθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γυμνάστρια μεταξύ άλλων τόνισε πως πάντα ήθελε να κάνει και πως της πήρε 8-9 χρόνια να αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

«Ήθελα να κάνω παιδιά. Aυτός ήταν ο στόχος μου και πήγαινα εκεί. Τώρα, το πόσα παιδιά δεν το ήξερα, όσα έρθουν έλεγα. Ήθελα όμως μεγάλη οικογένεια…Μας πήρε περίπου 8 – 9 χρόνια για να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδάκι. Σε αυτή τη διάρκεια είναι λογικό κάποιες στιγμές να απογοητεύεσαι. Δεν είναι ότι έχασα ποτέ την πίστη μου, το πίστευα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πραγματικά. Πίστευα ότι ίσως χρειάζεται να περάσω άλλη μία δοκιμασία.

Τότε πιστεύω ότι ήμουν η πρώτη που μίλησα ανοιχτά για τις εξωσωματικές, όπως ήμουν και η πρώτη που μίλησα ανοιχτά για την εμμηνόπαυση. Λες και είναι κάτι ταμπού. Ακόμα όμως είναι, ναι. Νομίζω ότι είναι ακόμα ταμπού ενώ είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όπως είναι η εγκυμοσύνη και η εφηβεία.

Όλες οι γυναίκες θα το περάσουν άρα τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…Λειτουργεί αυτόματα σαν συνειρμός. “Μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση τελείωσε, ξόφλησε πια, δεν είναι πια επιθυμητή”. Κάτι που για μένα είναι φρικτό αλλά υπάρχει αυτή η νοοτροπία και είναι ακόμα ταμπού», δήλωσε η Ελένη Πετρουλάκη.