Ελένη Κρίτα για “Παρά Πέντε”: «Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στον δρόμο με έλεγαν “Δράκουλα” και “Δρακουμέλ”»

Ελένη Κρίτα για "Παρά Πέντε": «Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στον δρόμο με έλεγαν “Δράκουλα” και “Δρακουμέλ”»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Ελένη Κρίτα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη θρυλική σειρά «Παρα πέντε» του Mega, στην οποία υποδυόταν τη «Μαριλένα Δορκοφίκη». Ενώ είπε πως για εκείνη το «Πάρα πέντε» ήταν μια καινούργια αρχή, και της προσέφερε μια δεύτερη καριέρα.

«Το αρχικό καστ ήταν εντελώς διαφορετικό, ήταν η Κάτια Δανδουλάκη αντί για τη Σμαράγδα Καρύδη και η Ελένη Γερασιμίδου αντί για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Είχαν προτείνει τη Σοφία Σεϊρλή για το δικό μου ρόλο. Ο αρχικός τίτλος για το ‘’Πάρα πέντε’’ ήταν το ‘’Και τώρα τρέξτε’’, ψηφίσαμε τον τελικό τίτλο και ήταν πολύ γουρλίδικος», ανέφερε η Ελένη Κρίτα

Ενώ όπως εξομολογήθηκε η Ελένη Κρίτα, τα τραγούδια της ‘’Αμαλίας’’ είχαν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και είχαν καταπληκτικό στίχο.

«Ήταν άλλο ένα δείγμα του ταλέντου του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά ήταν να ολοκληρωθεί την πρώτη σεζόν, ήταν όμως εξαντλητικό για τον Καπουτζίδη γιατί έγραφε κι έπαιζε. Όλοι τον ανάγκασαν να υποκύψει, το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ το «Πάρα πέντε. Το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%, ήταν ρεκόρ σε κωμική σειρά, δεν τα έχουν ξαναπιάσει αυτά τα νούμερα από τότε» εξομολογήθηκε η Ελένη Κρίτα.

Όσο για τον ρόλο της «Μαριλένας Δορκοφίκη» που σημάδεψε τη ζωή της και την ακολουθεί ακόμη, είπε: «Όταν είχαμε γυρίσματα πολλοί μαζί, γελούσαμε πάρα πολύ. Γέλασα πολύ στη σκηνή που η Ζουμπουλία με πέταξε στην πισίνα της Ντάλιας, δεν μπορούσα από τα γέλια να τελειώσω τη σκηνή. Μια σκηνή που γελούσαμε όλοι μαζί, ήταν στην αγορά του τραπεζιού μου, γελούσαν όλοι ανεξέλεγκτα. Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στον δρόμο με έλεγαν ‘’Δράκουλα’’ και ‘’Δρακουμέλ’’. Με σχολίαζαν πολύ κι όταν διεκδίκησα και κέρδισα τον αγαπημένο της Ζουμπουλίας».