Ελένη Φουρέιρα για τον λόγο που απέκρυψε την καταγωγή της: «Έκλεισα την πόρτα και μου είπαν…»

Ελένη Φουρέιρα για τον λόγο που απέκρυψε την καταγωγή της: «Έκλεισα την πόρτα και μου είπαν...»

Καλεσμένες στο πρώτο podcast του Fipster, βρέθηκαν η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγωγή της και τον λόγο που απέκρυψε στην αρχή της καριέρας την καταγωγή της!

«Όταν ήμουν 20 χρονών και ήρθα στην Ελλάδα, έμαθα ότι ήταν κακό να είσαι από την Αλβανία, κάπως σε βρίζουν, χωρίς όμως μικρή να αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται αυτό. Μεγαλώνοντας αυτό έγινε ένα αγκάθι στη ψυχούλα μου, το οποίο κάθε φορά που περνούσα από μια παρέα, τους κοιτούσα να δω πώς θα αντιδράσουν.

Θα ήθελα να μην είχα βιώσει τον ρατσισμό για να μην έχω αγκάθι και να πω “Παιδιά είμαι από την Αλβανία”. Δεν είναι σούπερ; Δυστυχώς αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σε μια τέτοια εποχή. Δεν θα άλλαζε αυτό. Θα έπρεπε να ήταν αλλιώς αλλά δεν ήταν» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

«Μιλάω για την Ελένη που τότε ξεκινούσε την καριέρα της, τι άγχος είχε. Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια. Θα γυρίσει να μου πει κάποιος “Εσύ που ντρεπόσουν…”, όχι δεν ντρεπόμουν εγώ. Μπερδεύεται ο κόσμος. Φοβάται την αντίδραση και την κατακραυγή του κόσμου. Μακάρι να άλλαζε, εγώ μέσα μου είμαι πολύ καλά. Θα μάθω στο παιδί μου ό,τι θέλει να κάνει και να είναι περήφανος για αυτό. Το έχω βιώσει και είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Η μικρή Ελένη δεν είχε τα κότσια τότε να το πει» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ρε αγάπη μου είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα μου είπαν μετά “Έλα τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα» αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.