Εκτάκτως εκτός ραδιοφώνου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου

Από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζουν στον Sfera 102.2, αποχώρησαν εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου.
Μάλιστα, η Ευάννα Ζουμπούρογλου μέσα από την εκπομπή “Buongiorno”, είπε πως ο συνεργάτης τους Νίκος Καλούδης ένιωσε μια αδιαθεσία και για αυτό τον συνόδεψαν στο νοσοκομείο.
«Το ρεπορτάζ της εκπομπής λέει ότι ο διευθυντής του ραδιοφώνου και συνεργάτης του στην εκπομπή, Νίκος Καλούδης χρειάστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και έτσι λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με τη Νάνσυ Αντωνίου τον συνόδευσαν», είπε η Ευάννα Ζουμπούρογλου.
«Τα παράτησαν όλα και έφυγαν! Περαστικά στον άνθρωπο γιατί πρόκειται για κάτι σοβαρό, είναι ένα θέμα υγεία» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.