Εκλογές 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Αρκαλοχώρι | Τον υποδέχτηκε ο πατέρας του

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Αρκαλοχώρι | Τον υποδέχτηκε ο πατέρας του

Το εκλογικό του δικαίωμα στον τόπο καταγωγής του, το Αρκαλοχώρι άσκησε το πρωί της Κυριακής 21 Μαϊου και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, θα επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ωστόσο, τον Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχτηκαν μέλη του κόμματος, αλλά και ο πατέρας του.

«Και τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με ελπίδα και αισιοδοξία να στηρίξει την νέα προσπάθεια που κάνουμε. Και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα μειώσει τις ανισότητες…

Καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια. Να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα. Σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και από την άλλη, να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού.

Ήρθα στον τόπο καταγωγής μου στο Αρκαλοχώρι για να ασκήσω τα εκλογικά μου δικαιώματα για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.