Δύσκολες ώρες για τον Alec Baldwin

Δύσκολες ώρες για τον Alec Baldwin

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες διανύει ο Alec Baldwin, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Μάλιστα, τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Baldwin μοιράστηκε με τους followers του ένα κολάζ με μια φωτογραφία της μητέρας του από τα νεανικά της χρόνια, αλλά και μια πρόσφατη εικόνα της.

Ο Alec Baldwin αποκάλυψε ότι η μητέρα του πέθανε την Πέμπτη 27 Μαϊου σε ηλικία 92 ετών, τονίζοντας στην ανάρτησή του την αφοσίωση της μητέρας του στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο πάλεψε και η ίδια.

«Το 1991 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αφού επέζησε, ενώθηκε με μια ομάδα ομάδων υποστήριξης καρκίνου του μαστού σε όλο το Long Island για να ξεκινήσει μια προσπάθεια με τη SUNY Stony Brook. Με την υποστήριξη της τότε προέδρου του πανεπιστημίου, Shirley Strum Kenny. το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού Carol M Baldwin άνοιξε στην πανεπιστημιούπολη στο Stony Brook», αναφέρει ο Alec στην ανάρτηση ο ηθοποιός.

Ενώ σε άλλο σημείο, του post του ο Baldwin έγραψε: «Η μητέρα μου με δίδαξε για δεύτερες ευκαιρίες. Και τρίτες επίσης. Πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής της ως μαχήτρια και πρωταθλήτρια για τον σκοπό στον οποίο αφιέρωσε τόση ενέργεια. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά της».