Δημήτρης Κοργιαλάς: Η συγκίνηση για τον γιο του και η σχέση που έχει σήμερα με τις πρώην συντρόφους του

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η συγκίνηση για τον γιο του και η σχέση που έχει σήμερα με τις πρώην συντρόφους του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”, παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, Θανάση. Ενώ αποκάλυψε αν διατηρεί σήμερα επαφές με τις πρώην συντρόφους του.

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς μη κρύβοντας τη συγκίνησή του και πρόσθεσε:

«Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

Μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς ρωτήθηκε αν έχει καταφέρει να διατηρήσει καλές επαφές με τις πρώην συντρόφους του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Είσαι τρελή; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά… επαφή μηδέν».

Όσο για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, δημιουργώντας νέα σχέση και οικογένεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος».