Δημήτρης Χρυσοχοΐδης – Ακόμα και στον Ύπνο μου | Νέο τραγούδι και video clip

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης - Ακόμα και στον Ύπνο μου | Νέο τραγούδι και video clip

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ακόμα και στον Ύπνο μου

Στίχοι: Βασίλης Καρράς
Μουσική: Βασίλης Δαραμούσκας

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ένας εκ των κορυφαίων λαϊκών ονομάτων, σχεδόν 10 χρόνια μετά την τελευταία του κυκλοφορία, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Ο λόγος για το «Ακόμα και στον Ύπνο μου» τους στίχους του οποίου υπογράφει ο αείμνηστος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς.

Το «Ακόμα και στον Ύπνο μου» αποτελεί άλλη μία απόδειξη της στενής φιλίας που διατηρούσε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με τον αξεπέραστο Βασίλη Καρρά, χαρίζοντας του έναν πραγματικό λαϊκό ύμνο αφιερωμένο στον έρωτα. Το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company αποτελεί ένα αυθεντικό ηχόχρωμα που είχε λείψει από το μουσικό χώρο.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, μιας και αποτελεί ένα από τα πιο παλιά ονόματα της βραδινής λαϊκής διασκέδασης, έχοντας στο βιογραφικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής σκηνής της χώρας.

Το «Ακόμα και στον Ύπνο μου» υπογράφει μουσικά ο Βασίλης Δαμαρούσκας, ενώ ακούστηκαν οι μουσικοί Γιάννης Γκιούρας, Άγγελος Τσακνάκης και Αποστόλης Στίκας.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://DimitrisHrisohoidis.lnk.to/AkomaKeStonIpnoMou

Βρείτε τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη στα Social Media:

Facebook:   / dimitris.xrisoxoidis.7  
Instagram:   / dimitris_xrisoxoidis  

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company