Δίκη σκηνοθέτη – Κατερίνα Διδασκάλου: «Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, προσπάθησε να διεισδύσει»

Δίκη σκηνοθέτη - Κατερίνα Διδασκάλου: «Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, προσπάθησε να διεισδύσει»

Με την κατάθεση της Κατερίνας Διδασκάλου συνεχίστηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη του γνωστού σκηνοθέτη, τον οποίο γυναίκα ηθοποιός κατήγγειλε για βιασμό τον Ιούνιο του 2010.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης που δηλώνει αθώος, κατηγορείται για τον βιασμό της ηθοποιού τον Ιούλιο του 2010.

Ωστόσο, η ηθοποιός κατέθεσε για την υπόθεση η οποία γνώρισε τον κατηγορούμενο όταν κάποια στιγμή ο ίδιος μπήκε στο καμαρίνι της και της είπε ότι τον «κα**** πολύ». Η θέση του είναι στο κοντρόλ.

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα ”τί κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω”. Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας» ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλατε;

Μάρτυρας: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πως βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερε αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.