ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, αποκλειστικά στον ALPHA

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, αποκλειστικά στον ALPHA

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας,
από τις 27 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου αποκλειστικά στον Alpha!

Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγωνιστικής ποδηλασίας με την αναβίωση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου.

Ο Alpha επενδύοντας στον αθλητισμό και θέλοντας ταυτόχρονα να αναδείξει τα όμορφα μέρη της Ελλάδας, από τις 27 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου θα μεταδώσει αποκλειστικά τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας.

Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα, Ιτέα, Δελφοί, Καρδίτσα, Λάρισα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα. Εννέα πόλεις εκκίνησης και διέλευσης που δημιουργούν το ομορφότερο σκηνικό για την αγωνιστική ποδηλασία.

Παγκοσμίου φήμης ποδηλάτες, με μια σειρά από δράσεις, καλούν τους πολίτες να δουν το ποδήλατο ως μία εναλλακτική μορφή μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Βασίλης Αναστόπουλος θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μέσα από τις καθημερινές εκπομπές τις καλύτερες στιγμές και θα μεταφέρει στους τηλεθεατές τον παλμό της πορείας του ποδηλατικού γύρου, αλλά και τις ομορφιές του κάθε τόπου.

Για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, o Πρεσβευτής του και θρύλος της Παγκόσμιας Ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις δήλωσε:

«… είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο Πρεσβευτής του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Μετά από μία δεκαετία αυτός ο απίστευτος αγώνας επιστρέφει. Η Ελλάδα είναι ένα μαγικό μέρος. Περνάω χρόνο στην Ελλάδα και πάντα ενθουσιάζομαι. Ομορφιά, εξαιρετικά τοπία, άφθονο φως, ζεστές αγκαλιές (αν το επιτρέψει ο Covid), μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς. Πραγματικά ζηλεύω όλους τους ποδηλάτες που θα διατρέξουν αυτά τα τοπία.

…Σε μία από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου! Πολιτισμός, αθλητισμός, ποίηση, τέχνες, ιστορία, φιλοσοφία, δημοκρατία, πάθος: το παρελθόν που συνθέτει το παρόν.

Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τα ετάπ και όσα μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα!
Ελπίζω να παρακολουθήσετε όλοι μαζί μου!»

Το πρόγραμμα του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας είναι το εξής:

Ηράκλειο 27/4
Χανιά 27/4
Αθήνα (ΟΑΚΑ) 28/4
Ιτέα 28/4
Δελφοί 29/4
Καρδίτσα 29 & 30/4
Λάρισα 30/4
Καλαμπάκα 1/5
Ιωάννινα 1/5