Χρύσα Παπά: «Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είχαμε κάνει μια hard core ερωτική σκηνή»

Χρύσα Παπά: «Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είχαμε κάνει μια hard core ερωτική σκηνή»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με τη Αθηναΐς Νέγκα, βρέθηκε η Χρύσα Παπά.

Η ηθοποιός που έκανε την πρώτη της ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό, παραδέχτηκε πως δε θα ήθελε να κάνει γυμνό.

«Οι ρόλοι του πολιτικού είναι “ρολάρες” όχι αστεία. Αν με έβαζαν να κάνω έναν πολιτικό, δεν θα το κατάφερνα. Όχι μόνο εγώ, ακόμη και ο καλύτερος ηθοποιός. Το spooky είναι ότι δεν πιστεύεις στα μάτια σου και στα αυτιά σου. Είμαι βέβαιη ότι η πολιτική είναι μέσα στο ψέμα. Περνάω διάφορες φάσεις με την πολιτική. Ή ασχολούμαι πάρα πολύ και διαβάζω, ψάχνω, προσπαθώ να σκέφτομαι ή έχω μια απόλυτη άρνηση. Νομίζω ότι τώρα είμαι σε φάση της άρνησης.

Είμαι βέβαιη ότι είναι ρόλοι όλοι αυτοί και λυπάμαι που λέω τη λέξη “ρόλοι” γιατί είναι κάτι ιερό. Θα έλεγα ανεντιμότητα γιατί οι ρόλοι είναι αληθινοί και έντιμοι. Ακόμη και ο χειρότερος ρόλος, ένας βιαστής ή δολοφόνος, κάνεις μια διαδρομή με αυτόν και αρχίζει και τελειώνει. Προφανώς και κάτι μιμείται. Πολλές φορές μου έχουν πει στο “τάδε καθημερινό όλα αυτά μαζί;”. Ενώ βλέπεις δελτία ειδήσεων και αναρωτιέσαι αν πρέπει να αυτοκτονήσεις τώρα ή μετά. Δεν βλέπεις καμία καλή είδηση.

Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένο αυτό για κανέναν. Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε ακριβώς τα μέρη του σώματός μου, το φιλί είναι το λιγότερο.

Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα κορμί πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου και τις συνθήκες της σκηνής. Έχω κάνει πολλές παθιασμένες σκηνές! Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα “Μυστικά της Εδέμ” το 2011 μια hard core ερωτική σκηνή. Ήταν έντονη. Και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές και είχαμε βγει δεύτεροι. Εγώ έπρεπε να είμαι γυμνόστηθη, αλλά δε φαινόταν από μπροστά, φαινόταν η πλάτη. Εγώ επειδή ντρέπομαι κάνουμε διάφορες πατέντες να μην είμαι γυμνή. Ο Παναγιώτης με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν σαν να φοράω ένα μαγιό, μόνο μπροστινό. Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και χωρίς να είναι γυμνά» εξομολογήθηκε η Χρύσα Παπά.