Χρήστος Μενιδιάτης: «Βγάζουν την κακία τους πίσω από το πληκτρολόγιο – Όποιος σε ενοχλεί πρέπει να είναι απέναντί σου»

Χρήστος Μενιδιάτης: «Βγάζουν την κακία τους πίσω από το πληκτρολόγιο – Όποιος σε ενοχλεί πρέπει να είναι απέναντί σου»

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Happy Day”, βρέθηκαν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του πατέρα, τονίζοντας τους κινδύνους του διαδικτύου ειδικά δε στα μικρά παιδιά, αλλά και πώς προσπαθεί ο ίδιος να προστατέψει τα παιδιά του.

«Τα όρια του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Κάποιοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ανώνυμα βρίσκουν ευκαιρία και βγάζουν όλη την κακία τους και δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να ενοχλήσουν πραγματικά όχι μόνο εμάς ως μονάδες αλλά και την οικογένειά μας. Έχουμε μικρά παιδιά που μπαίνουν στο ίντερνετ», ανέφερε ο Χρήστος Μενιδιάτης και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε ποτέ το δικαίωμα να φερθούμε άσχημα σε κανέναν. Όχι να σηκώσουμε το χέρι, ούτε καν λεκτικά να προσβάλλουμε τον άλλο. Σεβόμαστε τον απέναντι σε όποια ηλικία και να είναι. Μακάρι να τους λέγαμε πως τους φέραμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο αλλά δεν είναι έτσι».

«Τα παιδιά μας δυστυχώς ζουν σε μία ζούγκλα και καλούνται να επιβιώσουν, να απογαλακτιστούν από εμάς και να φανούν δυνατοί. Όποιος σε ενοχλεί πρέπει να είναι απέναντί σου», κατέληξε ο Χρήστος Μενιδιάτης.