Χάρης Σεφερλής: Ερωτευμένος ο 19χρονος γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά | Η φωτογραφία με τη σύντροφό του

markos_seferlis-250x250.jpg

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Μάλιστα, οι δυο τους μπορεί να έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους είναι ο 19χρονος γιος τους, Χάρης.

«Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του. Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του σε συνέντευξή του.

Ωστόσο, ο Χάρης Σεφερλής είναι ερωτευμένος και θέλησε να το αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.

Συγκεκριμένα, ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του.

Όπως βλέπουμε στην εικόνα, ο Χάρης Σεφερλής ανταλλάσσει ένα φιλί με την αγαπημένη του, της οποίας έχει κρύψει το πρόσωπό της με μια καρδιά.sefer.png