Μπαμπάδες με ρούμι: Ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη | Η επίσημη ανακοίνωση
Όπως έχει γίνει γνωστό, μια περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, καθώς υπέστη έμφραγμα.
Μάλιστα, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” από το βράδυ της Τέταρτης 20 Μαρτίου και πλέον είναι καλύτερα και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Να πούμε πως τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας του προβλήματος υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, διακόπηκαν οι παραστάσεις “Μπαμπάδες με ρούμι” όπου πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Αλίκη.
Ωστόσο, το “Αθηναϊκά Θέατρα” με επίσημη ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως οι παραστάσεις του θεατρικού έργου “Μπαμπάδες με ρούμι” ξεκινούν πάλι από την Τετάρτη 27 Μαρτίου και πως τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη θα αντικαταστήσει ο Μιχάλης Ρέππας.
Επίσης η ανακοίνωση ανέφερε πως εκτάκτως την Τετάρτη 27 Μαρτίου η παράσταση θα γίνει στις 21:00 και τον Απρίλιο όλες οι παραστάσεις της Τετάρτης θα γίνονται και πάλι στις 20:00.













