Αθλητικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ3

Αθλητικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ3

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσουμε απευθείας από την ΕΡΤ3 ενδιαφέρουσες αθλητικές αναμετρήσεις Super League 2, Basket League και Voley League.

SUPER LEAGUE 2

Το πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική και το ενδιαφέρον μεγαλώνει.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 στις 14:45 η αναμέτρηση κορυφής Τρίκαλα-Λεβαδειακός, σε περιγραφή του Τάσου Σταμπουλή και ρεπορτάζ του Άκη Ιωακείμογλου.

Ενώ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα 14:45, η ΕΡΤ3 θα προβάλει απευθείας από την Άρτα την αμφίρροπη αναμέτρηση Καραϊσκάκης Άρτας-Εργοτέλης, σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου και ρεπορτάζ Κώστα Χαλβατσιώτη.

BASKET LEAGUE
Με την 13η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα Basket League.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσουμε απευθείας από την ΕΡΤ3, δύο αγώνες με υψηλό δείκτη βαθμολογικού ενδιαφέροντος:

Στις 17:00 τον αγώνα Λαύριο-ΠΑΟΚ που θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου και το ρεπορτάζ θα κάνει ο Γιάννης Νάτου και στις 20:00, τον αγώνα Λάρισα-ΑΕΚ σε περιγραφή Δημήτρη Μπουμπουγιατζή και  ρεπορτάζ Γιώργου Μαυρόπουλου.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 17:00  θα προβληθεί απευθείας ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Προμηθέας.

Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Μενεγάκης.

VOLLEY LEAGUE 

Το κλασικό ντέρμπι του αθλήματος, θα μεταδώσει απευθείας η ΕΡΤ3, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 20:00,  ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τις ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή απόδοση μετά την διακοπή της διοργάνωσης.

Η περιγραφή θα είναι του Θόδωρου Χατζηπαντελή και το ρεπορτάζ της Ευγενίας Γήτα.