Απόστολος Γκλέτσος για πολιτική: «Δεν είναι θέμα απογοήτευσης, έκλεισε ο κύκλος, έφυγα γεμάτος»

Απόστολος-Γκλέτσος-250x250.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή “Buongiorno” με τη Φαίη Σκορδά, βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική και την πολιτική. Ενώ ανέφερε πως η πολιτική είναι ένας κύκλος ο οποίος έκλεισε, με τον ίδιο να αισθάνεται γεμάτος από την πορεία του.

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω για πολιτική. (…) Η σιωπή τη δεδομένη στιγμή από μένα είναι πολιτικότατη. (…) Δεν θέλω να μιλήσω δημόσια αυτήν την στιγμή, δεν θέλω να μιλήσω για πολιτική γιατί νομίζω ότι είναι καλύτερα. Είναι καλύτερα να μην μιλήσω εγώ», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και συμπλήρωσε: «Δεν είναι θέμα απογοήτευσης. Είναι θέμα ολοκλήρωσης ενός κύκλου, προσωπικού. Έφυγα γεμάτος. Ό,τι μπορούσα έκανα».

Όσο για την παρουσία του δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο στο “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Έχω ξαναπαίξει με τον Λάκη. (…) Πάντα με τον Λάκη είχαμε συμπάθειες. Μιλάγαμε πολιτικά. Είχαμε πολιτική κουβέντα πάντα».

Ενώ για την καριέρα του, ο Απόστολος Γκλέτσος σημειώνει: «Σε δύο ανθρώπους χρωστάω την καριέρα μου όλη. Γιατί δεν ήταν ότι με πήρανε, ήτανε ότι με μάθανε. Ήταν δάσκαλοί μου. Είναι ο αείμνηστος ο Μανούσος Μανουσάκης και ο Σταμάτης Φασουλής».