Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και ο Σάββας Γκέντσογλου

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και ο Σάββας Γκέντσογλου

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor” το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου, μια ανακοίνωση του Σάββα Γκέντσογλου προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής μετά την επιστροφή του στην καλύβα, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το reality επιβίωσης εξαιτίας του τραυματισμού του στο χέρι.

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και γενικά στον τραυματισμό να γίνει καλά. Δυστυχώς αυτός δεν έγινε και η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Το κάταγμα έχει δέσει, αλλά έχω έναν κομμένο σύνδεσμο που δεν είχα δει. Είναι λίγο σπάνιο μου είπε ο γιατρός και μάλλον θα χρειαστεί χειρουργείο. Οπότε ως εδώ ήταν.

Θα φύγω. Έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Από τη μια είμαι χαρούμενος που θα γυρίσω στον μικρό και στη ζωή μου, από την άλλη αφήνω κάτι πολύ όμορφο πίσω. Αυτό που μου μένει είναι ωραίες στιγμές και μια πικρία για το πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα μου λείψουν πολύ τα παιδιά», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου για την αποχώρησή του.

Μάλιστα, ο Σάββας Γκέντσογλου μιλώντας στην κάμερα ανέφερε το πόσο λάθος εικόνα είχε για τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή πριν τους γνωρίσει μέσα στο “Survivor”.