Headlines

Αντώνης Ρέμος για Δέσποινα Βανδή: «Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη για το συμβάν με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Είναι δίπλα του και τον στηρίζει»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή τη συναυλία του στο Ηρώδειο.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, αλλά και για το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Η Μαρινέλλα είναι κοντά μας, είναι εδώ ακόμα. Σήμερα στείλαμε την αγάπη μας και τη θετική μας ενέργεια και για τη Μαρινέλλα και για τον κόσμο που αυτή τη στιγμή είναι στο κρεβάτι, υποφέρει και δίνει τον αγώνα. Μιλάω με τους οικείους της Μαρινέλλας, αλλά νομίζω ότι γενικά πρέπει να την αφήσουμε να ηρεμήσει και ο χρόνος να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Όσο για το συμβάν με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Αυτό ήταν ένα ατυχές γεγονός. Ο Βασίλης είναι παλικάρι και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν κρύφτηκε. Ήταν μια κακή στιγμή και ας μείνει μια κακή στιγμή. Ευτυχώς που είναι μόνο υλικές οι ζημιές. Ας είναι ένα μικρό καμπανάκι και γι’ αυτόν για να είναι λίγο πιο προσεκτικός. Επικοινώνησα με το οικογενειακό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη αλλά είναι δίπλα του και τον στηρίζει».