Άνοιξε η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου | Oι δύο κληρονόμοι της περιουσίας της

Μαίρη-Χρονοπούλου-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, άνοιξε η διαθήκη της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου και ο Δημήτρης Χατζημιχάλης μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ανέφερε πως η ηθοποιός κληρονομεί την περιουσία της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην πρώην αγαπημένη της οικιακή βοηθό.

«Η διαθήκη δημοσιεύτηκε αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας. Περιμένουμε σήμερα να την πάρουμε. Αφήνει την περιούσια της στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και στην οικιακή βοηθό που της είχε συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της η οποία έχει φύγει για την Γεωργία» αποκάλυψε ο κ. Χατζημιχάλης.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της αείμνηστου ηθοποιού ανέφερε πως και κάποιοι φίλοι της ηθοποιού θα λάβουν χρήματα, ενώ το σπίτι της θα γίνει κάτι σαν μουσείο το οποίο ήταν επιθυμία της.

«Το θέμα του μουσείου είναι σημαντικό, διότι αυτό συναντάται με τα κινητά πράγματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Η ακίνητη περιουσία έχει πάει όλη στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, η κινητή περιουσία περιμένουμε να δούμε που έχει πάει επισήμως, εικάζω ότι και αυτή θα πάει στο Χαμόγελο του Παιδιού» πρόσθεσε ο κ. Χατζημιχάλης.

Επίσης ο δικηγόρος αναφέρθηκε και σε πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για την ύπαρξη ιδιόχειρης διαθήκης της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία, έχει ειπωθεί ότι βρίσκεται κρυμμένη κάπου στο σπίτι της, κάτι που θα μπορούσε να συνδεθεί και με την πρόσφατη διάρρηξη στο σπίτι της.

«Είναι κάτι περίεργο, έγινε την ίδια μέρα σχεδόν που υποβλήθηκε η αίτηση για σφράγιση. Εκείνο το οποίο διαπίστωσε η αστυνομία, είναι ότι έψαχναν στοχευμένα, υπήρχαν κάτω έγγραφα» τόνισε ο κ. Χατζημιχάλης.