Άννα Αδριανού: «Με τον πατέρα μου είχαμε ιδανική σχέση, πέθανε στα χέρια μου»

Άννα Αδριανού: «Με τον πατέρα μου είχαμε ιδανική σχέση, πέθανε στα χέρια μου»

Kαλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε η Άννα Αδριανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις σημαντικές απώλειες της ζωής της αποκαλύπτοντας πως με τον πατέρα της, που όπως είπε “έφυγε” στα χέρια της, είχαν την ιδανική σχέση πατέρα-κόρης.

«Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα. Τον αδερφό τον χάσαμε στα 18 με τη μηχανή. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο πατέρας μου όταν πήγαμε στην κηδεία, ήταν ότι είναι ένας πολύ τυχερός γιατί έχασε το παιδί που δεν είχα πολλή επαφή. Δε νομίζω ότι το πίστευε αλλά με έκανε να πιστεύω ότι το πίστεψε γιατί είχαμε μια πολύ ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπά για αυτό που είσαι και να το δέχεται χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι» είπε η Άννα Αδριανού και συμπλήρωσε:

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα στοργικός κι εκεί όταν τον χρειαζόμουν. Έλεγε ότι αν με εκτελέσουν στην κατοχή, θα χαρώ τη διαδρομή και το εννοούσε. Πέθανε στα χέρια μου. Έλεγε ότι η ζωή έχει αξία μεγάλη και πρέπει να την αγαπάμε και να την τιμάμε. Αγαπώ τη ζωή δεν σημαίνει ότι αγαπώ μόνο τα καλά της κομμάτια γιατί αυτά είναι εύκολα, αλλά να την αγαπάμε σε όλα της».