Αναστασία Παντούση για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν το αποκαλύψαμε από τον πρώτο καιρό γιατί…»

Αναστασία Παντούση για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν το αποκαλύψαμε από τον πρώτο καιρό γιατί…»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε η Αναστασία Παντούση.

Η ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Ναυάγιο», μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, κάνοντας μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Στο Κόκκινο ποτάμι γνωρίστηκες και με τον σύντροφό σου, Ιωάννη Παπαζήση, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσατε την πρώτη σεζόν. Φανταζόσουν τον Ιούλιο του 2019, όταν ξεκινούσατε τα γυρίσματα, ότι σε εκείνη τη δουλειά θα γνώριζες τον έρωτά σου;

Όχι δεν μου περνούσε καν από το μυαλό.

Ήταν ανακουφιστικό για εσάς όταν παραδεχτήκατε δημόσια τη σχέση σας;

Δεν ξέρω αν είναι ανακούφιση, αλλά σίγουρα αισθάνομαι πιο καλά. Ένιωθα άνετα όταν μίλησα για αυτό στην περσινή μου συνέντευξη στο ΟΚ! Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω τον δεσμό μας. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν το αποκαλύψαμε από τον πρώτο καιρό γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς τους δύο και κατ’ επέκταση τη σχέση μας. Δεν είμαστε από εκείνους που προσέχουν πού πάνε για να μην τους δουν. Τα θεωρούμε υπερβολικά όλα αυτά. Πάμε παντού και κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Επίσης, το είπαμε μια φορά και πλέον δεν υπάρχει όλη αυτή η αμηχανία όταν μας ρωτάνε. Από εκεί και πέρα, δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς για αυτό.

Είναι εύκολο ή δύσκολο για δύο ηθοποιούς να είναι μαζί;

Σίγουρα δεν είναι ξεκούραστο. Μη νομίζεις όμως ότι είμαστε συνέχεια μαζί. Λείπουμε και οι δύο πολλές ώρες από το σπίτι για γυρίσματα και θέατρο, οπότε δεν έχουμε προλάβει να νιώσουμε τη δυσκολία. Σίγουρα ακούω τη γνώμη του ή κάποια συμβουλή του, και αντίστοιχα εκείνος, αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που μιλάνε στο σπίτι πολύ για τη δουλειά. Έχουμε ανάγκη την αποφόρτιση.

Πώς την πετυχαίνετε;

Ταξιδεύουμε. Με την πρώτη ευκαιρία φεύγουμε, για ένα διήμερο κάπου μακριά ή ακόμη και σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα.

Τελευταία ταξιδέψατε και στη Γαλλία.

Ναι, στη Νορμανδία. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι που θέλαμε να το κάνουμε καιρό. Το είχαμε προγραμματίσει, αλλά αποφασίσαμε να μην κλείσουμε από πριν ξενοδοχεία και να διανυκτερεύουμε όπως μας αρέσει. Ήταν ένα κανονικό road trip. Πάθαμε σοκ με τα τοπία που αντικρίσαμε, τελείως διαφορετικά από τα ελληνικά. Επίσης δοκιμάσαμε πολλές τοπικές γεύσεις και πρέπει να πήραμε κιλά. Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν όταν επισκεφτήκαμε ένα γραφικό χωριουδάκι στη Μάγχη, κοντά στο σημείο που έγινε η Απόβαση, πήγαμε σε μια υπαίθρια αγορά και δοκιμάσαμε στρείδια, όστρακα και καβούρια που μόλις είχαν φέρει από τη θάλασσα, απολαμβάνοντας τη θέα της παλίρροιας. Αν έχεις όλα αυτά και είσαι με τον άνθρωπό σου, ε, δεν θες τίποτε άλλο. Ηρεμείς και «μαζεύεις» για τον χειμώνα που έρχεται.

Τι θαυμάζεις στον Ιωάννη;

Πρώτα απ’ όλα το ταλέντο του, τον επαγγελματισμό και το ήθος που έχει στη δουλειά. Θαυμάζω ότι είναι αυτός που είναι. Ο Ιωάννης έχει μια ωραία και μετρημένη αυτοπεποίθηση που τη ζηλεύω. Μου αρέσει ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα, ότι καταφέρνει και ταξιδεύει μέσα στην καθημερινότητά του. Άσε που με το που γυρίζουμε από το ένα ταξίδι ήδη προγραμματίζει το επόμενο.