Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν πήγε κανείς στην κηδεία του, ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον…»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν πήγε κανείς στην κηδεία του, ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο ηθοποιός με χιουμοριστική διάθεση, μεταξύ άλλων εξήγησε αρχικά για ποιον λόγο του προκαλούν υστερία τα γενέθλια.

«Δεν αγαπάω καθόλου τα γενέθλια και ειδικά στην ηλικία μου. Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι στη ζωή μου, με εκνευρίζουν. To αντίθετο. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα προς το τέλος; Στα 40 έπαθα υστερία. Εκείνο το βράδυ έσπασα το παράθυρο του μπάνιου από τα νεύρα μου. Πηγαίνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που ήξεραν ότι είναι τα γενέθλιά μου, μπαίνω μέσα, είχαν σβηστά τα φώτα και τα ανάβουν και μου λένε “χρόνια πολλά”. Το τι τους είπα από τα νεύρα μου δεν λέγεται, δεν είχα χειρότερο από αυτό», περιέγραψε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ενώ μιλώντας στη συνέχεια για τους κακούς χαρακτήρες που έχουν περάσει από τη δουλειά, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκάλυψε:

«Σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καθόλου καλοί χαρακτήρες αλλά, επειδή σε αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ καλοί, εξακολουθούν και υπάρχουν και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο. Υπάρχει ένας που είναι πολύ διάσημος αλλά δεν κάνει να πούμε το όνομά του γιατί δεν είναι στη ζωή, που δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του. Μεγάλος σταρ, πολύ γνωστός ηθοποιός αλλά ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας. Τεράστιος κωμικός, τα πάντα έκανε. Δεν ήθελαν όμως ούτε στο τελευταίο κατευόδιο να πάνε».