Ακριβώς όπως η Floricienta: Η Florencia Bertotti άλλαξε την εμφάνισή της και ενθουσίασε τους θαυμαστές

Ακριβώς όπως η Floricienta: Η Florencia Bertotti άλλαξε την εμφάνισή της και ενθουσίασε τους θαυμαστές

Από τότε που η Telefe ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να μεταδώσει ξανά τη Floricienta, οι οπαδοί δεν έκρυβαν τη χαρά τους, ειδικά αφού οι Cris Morena και Isabel Macedo επιβεβαίωσαν την ημερομηνία πριν από λίγες μέρες.

Μετά τα νέα, η Florencia Bertotti έδειξε στους followers της μια αλλαγή στην εμφάνισης που αποφάσισε να κάνει και οι χρήστες συγκινήθηκαν από τη μνήμη της σειράς.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρονιά διατηρεί τα ξανθά της μαλλιά, πήγε στον κομμωτή της και άλλαξε ριζικά την εικόνα της. Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα πιο σκούρο καφέ χρώμα, ακριβώς όπως ο χαρακτήρας της νεανικής σειράς.

καφετί“, έγραψε ο Bertotti στο κάτω μέρος της φωτογραφίας όπου έδειξε τη νέα της εμφάνιση. Στην ίδια εικόνα, είπε μερικές λεπτομέρειες για το πώς ήταν ο χρόνος της στο κομμωτήριο. «@ Ο Christianreystyle [ο κομμωτής] ανέμειξε σαν επτά χρώματα και όλες τις τεχνικές τους για να το κάνει φυσικό και ελαφρύ και του λέω …« Μου αρέσει αυτό το καφέ ». Νομίζω ότι με μισεί», είπε, διασκεδάζει.

Αφού μοιράστηκαν τη φωτογραφία, οι χρήστες παρατήρησαν γρήγορα την ομοιότητα της αλλαγής των μαλλιών με την οποία φορούσε ο επιτυχημένος χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο Bertotti. “Το χρώμα της Floricienta επέστρεψε”, έγραψε ένας χρήστης. “Λείπουν μόνο οι βρόχοι”, πρόσθεσε ένας άλλος.

Αυτή ήταν η συγκίνηση των χρηστών κοινωνικού δικτύου που η φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερες από 112.000 επισημάνσεις “μου αρέσει” στον επίσημο λογαριασμό Instagram της ηθοποιού, η οποία έχει περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια άτομα σε αυτήν την πλατφόρμα.