Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Έχουμε παιδιά και οικογένειες, αυτό που έκανε είναι χοντρό»

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Έχουμε παιδιά και οικογένειες, αυτό που έκανε είναι χοντρό»

Τα όσα είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε πάνω από την σκηνή ο Πάνος Βλάχος, αλλά και τον στίχο “μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε”, σχολίασε ο Υπουργός Υγείας.

«Ο κύριος Βλάχος, δεν τον ξέρω προσωπικά… Μου είναι συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι υπέρ ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί τα παιδιά μου έβλεπαν την “μουρμούρα”. Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο.

Όταν λες να δω στον σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, δηλαδή στο νεκρόσακο, αυτό συζητάμε τώρα, είναι σαν να λες του θέλω πεθαμένους. Να τους σκοτώνει κάποιος. Αυτό, όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε είναι χοντρό, τελεία.

Το πιο γενναίο ήταν να πει ζητώ συγγνώμη έκανα λάθος, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Το να το διακωμωδήσει είναι πάλι φάουλ, έχουμε παιδιά και οικογένειες. Μπορεί να έχουμε διαφωνία, να μας κριτικάρει, να μας κοροϊδέψει.. Δεν έχω σκοπό να πάω στη δικαιοσύνη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

https://youtu.be/cpstr01skO4