Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έδωσε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ, χαρακτηρίζοντας άμυαλο τον έλληνα υπουργό Άμυνας.
«Αν κοιτάξουμε τις δηλώσεις του έλληνα υπουργού βλέπουμε πως δεν έχει μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσελίκ, μια ημέρα αφότου ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μεταφορά χιλιάδων ελλήνων στρατιωτών στις παραμεθόριες περιοχές, στον Εβρο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου..
Ο κ. Τσελίκ τόνισε μάλιστα πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να κάνει επισημάνσεις στην Ελλάδα για δηλώσεις που γίνονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας μας, προσθέτοντας ότι σε περιπτώσεις διενέξεων δεν είναι δυνατόν να επικρίνεται πάντα η χώρα που δεν είναι μέλος της ΕΕ.
Πηγή: Skai
