Headlines

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της: «Έχω περάσει δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε η Χριστίνα Κοντοβά.

Η Creative director μεταξύ άλλων μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της, ενώ εξομολογήθηκε πρώτη φορά πως είχε δυο αποτυχημένες εγκυμοσύνες στο παρελθόν.

«Στην υιοθεσία υπήρχε κάτι που με συγκινούσε και με τραβούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να μην το κάνω. Έχω περάσει πολλά χρόνια που έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, έχω περάσει δύο εγκυμοσύνες αποτυχημένες. Εγώ δεν αποφάσισα να υιοθετήσω το συγκεκριμένο παιδί, ήρθαν και συναντήθηκαν οι δρόμοι μας», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Κοντοβά.

«Μέχρι να μιλήσω δημόσια για αυτό, ο κόσμος νόμιζε ότι πηγαίνεις στην Αφρική, πληρώνεις κάποιο και γυρνάς πίσω. Εγώ λοιπόν, ήμουν αποφασισμένη να δείξω τον τρόπο για αυτό μετά από έξι μήνες που έμενα στην Ουγκάντα, αποφάσισε να δείξω πώς είναι η ζωή εκεί. Σύνολο έμεινα 13 μήνες, αλλά μετά το πρώτο εξάμηνο άρχισα να δείχνω τη ζωή μου εκεί», εξήγησε η Χριστίνα Κοντοβά.