Κλειστό και το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται η Πάολα και ο Πάνος Κιάμος στη Θεσσαλονίκη | Η ανακοίνωση τους

Όπως έγινε γνωστό, κλειστεί θα παραμείνει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου η “Πύλη Αξιού”, όπου εμφανίζεται η Πάολα με τον Πάνο Κίαμο.

Μάλιστα, με ανακοίνωση στα social media, το νυχτερινό κέντρο ενημερώνει πως δεν θα λειτουργήσει τιμώντας το τριήμερο πένθος που κηρύχθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά το τροχαίο δυστύχημα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι καλλιτέχνες, η διεύθυνση και το προσωπικό της Πύλης Αξιού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων.

«Σεβόμενοι το τριήμερο πένθος που ανακηρύχθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω του τραγικού τροχαιου δυστυχηματος στη Ρουμανια με θυματα επτα νεους, η Πύλη Αξιού δεν θα λειτουργησει αυτή την Παρασκευη.

Οι καλλιτέχνες, η διεύθυνση και το προσωπικό της Πύλης Αξιού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους στις οικογένειες και στους οικείους τους», αναφέρει η ανακοίνωση τους.