Headlines

Δούκισσα Νομικού: «Υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη με τα παιδιά, γίνομαι αυστηρή με εμένα»

Η Δούκισσα Νομικού που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσα από το νέο της Q&A στο instagram, έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια απάντησε για την καθημερινότητα με τα παιδιά της, αποκαλύπτοντας πως πολλές φορές νιώθει πιεσμένη, ενώ δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το μάτι της, αναφέρει πως μέσα σε έναν μήνα έβγαλε δύο φορές κριθαράκι.

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι.
Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω.

Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα», απάντησε η Δούκισσα.