Headlines

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον τελικό του Μουντιάλ 2022 και ο λόγος που ήθελε να κερδίσει η Γαλλία

Μετά από το συγκλονιστικό παιχνίδι στον τελικό Μουντιάλ, η Αργεντινή του Lionel Messi ανέβηκε για 3η φορά στην ιστορία της στην κορυφή του κόσμου, καθώς νίκησε τη Γαλλία.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να σχολιάσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που καθήλωσε την υφήλιο, σχολιάζοντας πως ήθελε να κερδίσει η Γαλλία.

Ο λόγος ήταν ο Kylian Mbappé που έβαλε τα περισσότερα γκολ στο Μουντιάλ 2022 και χθες έλαμψε με χατ-τρικ.

«Να πούμε ένα μπράβο στις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό του Μουντιάλ. Έχω δει πολύ Μουντιάλ, όσο δεν έχω δει όλη μου τη ζωή. Πραγματικά είδα και το χάρηκα. Αλλά όταν βλέπεις στο γήπεδο δυο ομάδες να δίνουν όλο τους τον εαυτό, μου άρεσε πάρα πολύ.

Χθες λοιπόν ομολογώ πως μέσα μου ήθελα να κερδίσει η Γαλλία. Μη με ρωτήσετε γιατί. Οι νέες μου γνωριμίες με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή μέσα από την τηλεόραση… Τον Εμπαπέ. Με συγκλόνισε, είπα “τι παικταράς είναι αυτός”. Και λόγω εκείνου ήθελα να κερδίσει η Γαλλία.

Δεν έχω δει τη Γαλλία να παίζει. Η μόνη ομάδα που ξέρω είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά μου άρεσε τόσο πολύ αυτός ο νεαρός παίκτης, που είπα “τα δίνει όλα, πρέπει να κερδίσει αυτός”. Για τον Μέσι τα λέμε 100 χρόνια, θα μείνει και αυτός στην ιστορία» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.