Στον φακό της Ρούλας Ρέβη πόζαρε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τη νέα καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού. Μαζί της φωτογραφήθηκε και ο Δούκας Χατζηδούκας, ο οποίος για 13η συνεχόμενη χρονιά σχεδίασε το φιλανθρωπικό ροζ βραχιόλι.
Η παρουσιάστρια παίρνει μέρος στην καμπάνια για πέμπτη φορά, και με αφορμή αυτό μίλησε στο People και τη Ζένια Σώρου επισημαίνοντας:
«Κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της καμπάνιας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο συγκινητικά που δεν θα μπορούσα να μη συμμετέχω για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μας ενημερώνει και το “Άλμα Ζωής”, η καμπάνια έχει καταφέρει να ευαισθητοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό γυναικών να ασχοληθούν με την υγεία τους και να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τον οργανισμό τους».














