5 βραβεία κατέκτησε το Star στα Digital Media Awards

5 βραβεία κατέκτησε το Star στα Digital Media Awards

Την Τρίτη 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου Μάρκου, η τελετή απονομής των Digital Media (DIME) Awards 2023. H βραδιά ήταν ιδιαίτερη, καθώς τα βραβεία θεσμός των Ψηφιακών Εκδόσεων έκλεισαν 10 χρόνια.

To Star σε συνεργασία με την εταιρία Αdvengers, σε μια χρονιά με έντονο ανταγωνισμό, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, με solid strategy και δημιουργικό, δημοφιλές content που ξεχώρισε και απέσπασε 5 βραβεία, 1 GOLD, 1 SILVER, 3 BRONZE, στην ενότητα «Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing» στις κατηγορίες:

  • Best Use of TikTokγια το τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef 2023, βραβείο GOLD
  • Best Engagement Strategy για το τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef 2023, βραβείο SILVER
  • Best Use of TikTok για το τηλεοπτικό πρόγραμμα GNTM 5, βραβείο BRONZE
  • Best Use of Other Social Media Platforms για το τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef 2023-Twitter, βραβείο BRONZE
  • Creative Use of Innovative Formats για το τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef 2023-TikTok, Top View, βραβείο BRONZE

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 34 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Αικατερίνης Σταυριανέα.

Για άλλη μια χρονιά νιώθουμε υπερήφανοι που τα δημοφιλή προγράμματα του Star αγαπήθηκαν και μέσα από τις πλατφόρμες στα social media και διακρίθηκαν στα DiME Awards! Συνολικά το Star, από το 2018 που συμμετέχει στα βραβεία Digital Media Awards, έχει κατακτήσει 29 βραβεία.