Αγκαλιά με την κόρη της, η Maria Menounos χορεύει τραγούδι του Αργυρού: «Η ελληνική μουσική είναι η αγαπημένη μου»

Αγκαλιά με την κόρη της, η Maria Menounos χορεύει τραγούδι του Αργυρού: «Η ελληνική μουσική είναι η αγαπημένη μου»

Η Maria Menounos που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια νέα ανάρτηση από την καθημερινότητα που βιώνει με την κόρη της Αθηνά, την οποία απέκτησε πριν από λίγους μήνες, μέσω παρένθετης μητέρας.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια στο νέο της βίντεο χορεύει αγκαλιά με την κόρη της, ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος είναι ένας από τους αγαπημένους της, Έλληνες καλλιτέχνες, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Πέρασα τόσο υπέροχα γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα! Ξεπούλησε ακόμη και τους Barclays στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! 

Τον είδαμε για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο μου φίλο, τον Σάκη Ρουβά. Η ελληνική μουσική είναι η αγαπημένη μου. Ταρακουνάει τη ψυχή μου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει ένα τραγούδι που ονομάζεται “Αθήνα μου” και εγώ και η Αθηνά λατρεύουμε να το τραγουδάμε και να το χορεύουμε! Της αρέσει η μουσική! Λατρεύω αυτή τη ζωή και μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της. Ώπα», έγραψε η Menounos στην ανάρτηση της.