Χριστίνα Μπόμπα: “Ο Σάκης καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα γιατί…”

Χριστίνα Μπόμπα: "Ο Σάκης καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα γιατί…"

Όπως έγινε γνωστό, από τον κορονοϊό προσβλήθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια με βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, έχοντας παράλληλα δίπλα της τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα ενημέρωσε τους followers της ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και θα μείνει σε καραντίνα για περίπου μία εβδομάδα.

Ωστόσο, παρότι ο Σάκης στεκόταν δίπλα της, είπε πως αυτός δεν έχει προσβληθεί ακόμα, ενώ το ζευγάρι ανέφερε ότι θα μείνει σε ξεχωριστά δωμάτια.

Πολλοί ωστόσο σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν δίπλα στη σύζυγό του χωρίς μάσκα. Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στα αρνητικά σχόλια με live που έκανε στο Instagram.

«Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε.

Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο» εξήγησε η Χριστίνα Μπόμπα.