Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου με διάσημους για καλό σκοπό

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου με διάσημους για καλό σκοπό

Μια πραγματικά μεγάλη γιορτή στήθηκε στο γήπεδο Τραχώνων το απόγευμα της Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου στον Άλιμο όπου πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά ο Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δήμος της περιοχής μαζί με την βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή.

Το φιλανθρωπικό αγώνα στήριξαν μεταξύ άλλων φίλοι του Μάρκου από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και οι παίκτες του Survivor ανάμεσα τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το γήπεδο των Τραχώνων γέμισε από παιδιά και γονείς για να παρακολουθήσουν των αγώνα αλλά και για να θαυμάσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίχτες από το Survivor, τον Ντάνο, τον Σπαλιάρα, την Ειρήνη Κολιδά, τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Μπο, την Σάρα Εσκενάζυ, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Κώστα Φραγκολιά και τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Στη γιορτή αυτή είναι το γεγονός ότι μαζεύτηκε πάνω από μισό τόνος με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου αλλά ήταν και τα εγκαίνια του καινούργιου γηπέδου στον Άλιμο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Μάρκου Σεφερλή νίκησε 6-4 την ομάδα των παλαίμαχων του Μίμη Δομάζου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο φωτογραφικός φακός του Gpop.gr βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν!