Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει την πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά της ζωής του

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει την πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά της ζωής του

Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Γιώργος Χρανιώτης θυμήθηκε την αλλαγή χρόνου που πέρασε παρέα με έναν… ταξιτζή.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People εξιστόρησε τα όσα βίωσε πριν από αρκετά χρόνια, έπειτα από ένα απρόοπτο συμβάν που τον κράτησε μακριά από την οικογένεια του.

«Ήταν το 2000. Με περίμεναν ο πατέρας μου, η αδελφή μου και κάποιοι φίλοι μας στο Χαλάνδρι για να κάνουμε όλοι μαζί ρεβεγιόν στο σπίτι. Αποφάσισα να πάρω τη μηχανή, μήπως βρω κίνηση στο δρόμο, αλλά συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα ότι δεν έπαιρνε μπροστά.

Μπήκα βιαστικά στο ταξί, αλλά είχε τρομερή κίνηση, με αποτέλεσμα η αλλαγή του χρόνου να με βρει μέσα στο ταξί, κάπου στην Κηφισίας, ν’ ανταλλάσσω ευχές με τον ταξιτζή. Κρατούσα μια σαμπάνια, την οποία και άνοιξα, για να τσουγκρίσω κι εγώ με έναν άνθρωπο. Ουσιαστικά έκανα Πρωτοχρονιά μόνος μου, με έναν άγνωστο άντρα μπροστά να οδηγεί. Ήταν αμήχανα.

Έφτασα τελικά στο τραπέζι γύρω στη 01.00 το βράδυ με τη σαμπάνια…μισή. Αισθάνθηκα αρκετά βλάκας. Τότε, ορκίστηκα να μην ξαναπεράσω Πρωτοχρονιά μόνος μου και να οργανώνομαι πλέον καλύτερα», αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης.