Οι Τρεις Χάριτες επέστρεψαν

Οι Τρεις Χάριτες επέστρεψαν

Μια δυνατή τηλεοπτική σχέση έρχεται στις οθόνες με τη νέα καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος. Οι τρεις αγαπημένες αδερφές της ελληνικής τηλεόρασης ζωντανεύουν ξανά στο καφενείο του Λουμίδη Παπαγάλου

Η Όλγα, η Μαρία και η Ειρήνη Χαρίτου, συναντιούνται μια Κυριακή μεσημέρι σε μια καφενείο, μιλάνε για καφέδες, καϊμάκια αλλά και σχέσεις, τις σχέσεις φτιαγμένες από αγάπη και… καλό χαρμάνι!

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Νένα Μεντή και η Μίνα Αδαμάκη, οι τρεις αδελφές της ελληνικής τηλεόρασης, πρωταγωνιστούν στην νέα διαφήμιση γνωστής μάρκας καφέ υποδυόμενες μετά από 25 χρόνια ξανά, τις Τρεις Χάριτες, ένα από τα πρώτα σήριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και μας θυμίζουν εκείνη τη μοναδική χημεία που είχαν, όταν τις απολαμβάναμε να τσακώνονται, να ερωτεύονται, να κατασκοπεύουν, να κουτσομπολεύουν με την θεία Μπεμπέκα (Άννα Κυριακού) και φυσικά να «τα βάζουν» με τον αδελφό τους Αντρέα(Μιχάλης Ρέππας).

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει το ίδιο σκηνοθετικό δίδυμο, όπως και τότε, των Ρέππα-Παπαθανασίου, την καμπάνια επιμελείται η McCann.

https://www.youtube.com/watch?v=wmMSl8z3xx0