Η Kim Kardashian μιλάει πρώτη φορά για την απιστία του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian

Η Kim Kardashian μιλάει πρώτη φορά για την απιστία του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian

Η Kim Kardashian, πρόσφατα ήταν καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres και μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την απιστία που δέχθηκε η αδελφή της, Khloe από τον σύντροφό της, Tristan Thompson, λίγες ημέρες πριν γεννήσει το πρώτο τους παιδί.

«Ούτε και εγώ δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Ήμασταν πραγματικά όλοι δίπλα στην Khloe, και είμαστε ακόμα, ξέρετε. Είναι τόσο δυνατή και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί – είναι μια πολύ θλιβερή κατάσταση όλο αυτό. Και υπάρχει κι ένα μωρό στην μέση, το οποίο δεν πρέπει να βιώσει όλη αυτήν την κατάσταση και γι’ αυτό το κρατάμε όσο πιο μακριά γίνεται από αυτό».

Η Kim χαρακτήρισε την όλη κατάσταση “γαμ@#@νη” και “δύσκολη” και είπε πως όλα τα μέλη της οικογένειάς της στηρίζουν την Khloe .

Το θέμα με την απιστία του Tristan, δημοσιοποιήθηκε όταν κάμερα τον κατέγραψε να ερωτοτροπεί με τρεις γυναίκες σε νυχτερινό μαγαζί, όταν η Khloe ήταν 9 μηνών έγκυος, καθώς εντόπισαν ξανά τον μπασκετμπολίστα να μπαίνει σε ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη με τη μια από τις γυναίκες που ερωτοτροπούσε στο club.