Δύσκολες ώρες για την Ασπασία Τζιτζικάκη

Δύσκολες ώρες για την Ασπασία Τζιτζικάκη

Η Ασπασία Τζιτζικάκη άφησε την δική της ιστορία στον χώρο της υποκριτικής. Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της, ενώ οι σειρές που πρωταγωνίστησε προβάλλονται ακόμη και σήμερα σε επανάληψη.

Η ηθοποιός πάντα κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή την φορά ένιωσε πως έπρεπε να μοιραστεί τα όσα βιώνει. Τις τελευταίες μέρες περνάει αρκετά δύσκολες στιγμές, καθώς η μητέρα της φαίνεται να μην είναι καλά.

Η Ασπασία, θέλοντας να μοιραστεί τον πόνο της, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Συνήθως δεν αναφέρομαι στα προσωπικά μου… όμως αυτός ο βράχος που έχει κάτσει στο στήθος μου ίσως για λίγο έστω να γίνει πιο ελαφρύς… μ α ν α… μ α ν α μου… λίγο κουράγιο κάνε όπως έκανες πάντα και που ξέρεις μπορεί να τα καταφέρεις… είναι δύσκολο αλλά εσύ πάντα ήσουν τόσο δυνατή… όταν ο μπαμπάς έφυγε στον Καναδά μετανάστης το χαμόγελο ήταν σαν καρφωμένο στα χείλη σου, γιατί έτσι έπρεπε… Όταν πήγες για πρώτη φορά στη δουλειά, μια δουλειά βαριά και ερχόσουν κομμάτια στο σπίτι, πάλι με χαμόγελο… το ίδιο όμορφο χαμόγελο… έτσι με έμαθες και εμένα να αντέχω… Όμως τώρα φοβάμαι… χάνω την όποια αισιοδοξία μου… λυγίζω… να… κάνω και την πρώτη βλακεία… Γράφω εδώ νομίζοντας ότι γράφω σε εσένα… και ομολογώ ότι ντρέπομαι, ντρέπομαι πολύ… τρελαίνεται το μυαλό μπροστά στο κενό που ίσως έρχεται… μπροστά στην αδυναμία που νιώθεις να βοηθήσεις παρά ίσως μόνο με ένα χάδι και ένα τρυφερό, το πιο τρυφερό χαμόγελο… χαμόγελό μου εσύ… μάνα μου».