Άρης Λουμάκης: «Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα γιατί θεώρησε σωστό…»

Άρης Λουμάκης: «Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα γιατί θεώρησε σωστό…»

Ο Άρης Λουμάκης προτιμά να «μιλάει» μέσα από την μουσική του, ωστόσο, κάποιες φορές μοιράζεται κομμάτια της προσωπικής του ζωής με τους  διαδικτυακούς του φίλους και αυτή τη φορά η ανάρτηση του είχε αφορμή την Γιορτή Της Μητέρας.

Ο frontman των REC, που έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια με την σύζυγό του, Ελένη Μάλλιου και την κορούλα τους, Φραντζέσκα, απηύθυνε ένα γλυκό μήνυμα προς την μικρή, κάνοντας μία κατάθεση ψυχής.

«Εγώ τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα, γιατί θεώρησε σωστό να μας αφήσει να μεγαλώσουμε μόνοι μας μαζί με τον αδελφό μου. Μας έκανε ένα τεράστιο δώρο, μας έμαθε ποια είναι η μεγαλύτερη αξία της ζωής.. είδαμε την μητέρα μας να γίνεται και πατέρας και σε δύσκολους καιρούς να τα βγάζει πέρα μόνης της. Ορκίστηκα ότι δεν θα γίνω σαν εκείνον.. δεν ξέρω αν αυτό με κάνει καλύτερο πατέρα όμως Φραντζέσκα μου σου χάρισα ίσως το μεγαλύτερο δώρο της ζωής σου, την μανούλα σου.. ένα πλάσμα που μόνο ο Θεός μπορεί να συγκριθεί μαζί του», έγραψε στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της συζύγου και της κόρης του και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλες τις μανούλες.