Ξέσπασε σε κλάματα η Kim Kardashian μιλώντας για τον Kanye West‎: «Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου”

Ξέσπασε σε κλάματα η Kim Kardashian μιλώντας για τον Kanye West‎: «Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Angie Martinez IRL», παραχώρησε η Kim Kardashian.

Η reality star μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Kanye West‎ και ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για την συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

«Η από κοινού ανατροφή των παιδιών μας είναι δύσκολη. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολη», είπε η Kim και συνέχισε: «Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό. Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν.

Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα. Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω».