Wizards Of Waverly Place: Η Selena Gomez και ο David Henrie επιστρέφουν ως Russo για το sequel της σειράς

Wizards Of Waverly Place: Η Selena Gomez και ο David Henrie επιστρέφουν ως Russo για το sequel της σειράς

Τα τελευταία χρόνια συζητιέται συχνά η επανένωση της οικογένειας Russo, για την επιστροφή μιας από τις πιο αγαπημένες σειρές του Disney Channel και όπως φαίνεται ήρθε αυτή η μαγική ώρα.

Όπως έγινε γνωστό, η Selena Gomez και ο David Henrie επιστρέφουν για ένα sequel της επιτυχημένη τους σειρά «Wizards of Waverly Place» της Disney.

Συγκεκραμένα η Disney Branded Television ανακοίνωσε πως 12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς που σάρωνε στα ποσοστά τηλεθέασης και θα χρησιμεύσει ως συνέχεια της ιστορίας, έχει πάρει το πράσινο φως για την δημιουργία ενός πιλοτικού επεισοδίου.

Μάλιστα, εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς, Selena Gomez και David Henrie.

https://www.youtube.com/watch?v=9vKa9ZIk-cY

Ενώ και η Selena επιβεβαίωσε την είδηση με τρία story, μεταξύ και μια αναδρομικής φωτογραφίας της με τον Henrie, στο αρχικό πλατό της σειράς και σχολιάζοντας: «Τόσο ενθουσιασμένη!!! Επιστρέφουμε. Σπίτι ξανά».

Να πούμε πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Gomez που με αυτή τη σειρά συστήθηκε στον κόσμο και την βοήθησε να εκτοξεύσει το άστρο της στο Hollywood, αλλά και να μεταμορφωθεί σε παγκοσμίου φήμης star, θα επιστρέψει στον ρόλο της Alex Russo, όχι όμως σαν βασικός ρόλος στο cast, άλλα ως guest star στον πιλότο.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς “Wizards of Waverly Place”

Ενώ σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του επεισοδίου της συνέχειας που αναφέρει ότι ο Henrie θα υποδυθεί ξανά τον Justin Russo, λέει

«Η ξεκινάει μετά από ένα μυστηριώδες περιστατικό στο WizTech, όπου ο ενήλικας πλέον Justin Russo άφησε πίσω τις δυνάμεις του μάγου, επιλέγοντας μια κανονική, ανθρώπινη ζωή με τη σύζυγό του και τους δύο γιους του.

Αλλά δέχεται μια έκπληξη τον περιμένει, όταν μια πανίσχυρη νεαρή μάγος που χρειάζεται εκπαίδευση εμφανίζεται στην πόρτα του και του ου ζητά να την εκπαιδεύσει. Έτσι, ο Justin πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του για να εξασφαλίσει το μέλλον του Wizard World»

Τα νέα μέλη του καστ περιλαμβάνουν την επικεφαλής της σειράς Janice LeAnn Brown που θα υποδυθεί την ισχυρή νεαρή μάγο Billie, την οποίο ο Justin παίρνει υπό την προστασία του.

Ο Alkaio Thiele που θα υποδυθεί τον Roman Russo, τον μεγαλύτερο γιο του Justin και την Mimi Gianopulos που θα υποδυθεί τη σύζυγο του Justin, Giada.

«Οι Russo’s είναι ενθουσιασμένοι που θα γίνουν μέρος της οικογένειάς σας, για άλλη μια φορά, αλλά έχουμε μεγαλώσει 😊 2024, η χρονιά που η μαγεία επιστρέφει!», έγραψε ο David Henrie στην δική του ανάρτηση στο Instagram.

Σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί του sequel θα είναι οι Jed Elinoff και Scott Thomas, ενώ άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί – εκτός των Gomez και Henrie, θα είναι οι Gary Marsh και Andy Fickman.

Ωστόσο, άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 12 Οκτωβρίου 2007 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2012, με αρκετά τηλεοπτικά βραβεία.

Ενώ οι κριτικοί της τηλεόρασης επαίνεσαν την παράσταση για το χιούμορ και το καστ. Ενώ το φινάλε της σειράς ήταν το πιο δημοφιλές τελικό επεισόδιο οποιασδήποτε εκπομπής του Disney Channel.

Δημιουργήθηκε από τον Todd J. Greenwald και αποτελεί συμπαραγωγή των εταιριών It’s a Laugh Productions και Disney Channel Original Productions.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Selena Gomez, David Henrie και Jake T. Austin, οι οποίοι υποδύονται τρία αδέλφια με μαγικές ικανότητες, ενώ το βασικό καστ πλαισιώνουν οι David DeLuise και Maria Canals-Barrera που υποδύονται τους γονείς τους και η Jennifer Stone ως καλύτερη φίλη της Selena.

Μάλιστα, το τραγούδι “Everything Is Not What It Seems“, στους τίτλους αρχής στη σειρά ερμηνεύει η εκτός από ηθοποιός και τραγουδίστρια, Selena Gomez.